Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük fincan görmek

Rüyada büyük fincan görmek

Rüyada büyük fincan görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine yorulur.

Rüyada büyük fincan gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, eğitim, bilişim, hukuk, ticaret, medya, elektrik elektronik veya ulaştırma başlıklı konular ön plana çıkmaya başlıyor.

Rüyada büyük fincan görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahve fincan takımı görmek saygısını toplayacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, fedakârlıklar yapacağına delalettir.

Rüyada kahve fincanı takımı görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada boş fincan görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli fincan görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hayırlı bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fincan takımı hediye etmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Rüyada sapı kırık fincan görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kendine döneceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada bakır fincan görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments