Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş fincan görmek

Rüyada boş fincan görmek

Rüyada boş fincan görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, geleceğin güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada boş fincan gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik olumlu gelişmeler olabilir.

Rüyada boş kahve fincanı görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada beyaz boş fincan görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada boş fincan görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada fincan takımı hediye almak iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına tabir olunur.

Rüyada fincan takımı hediye etmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, huzur ve saadet bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık fincan tabağı görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada fincan hediye almak yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada kapalı kahve fincanı görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments