Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe fincan görmek

Rüyada pembe fincan görmek

Rüyada pembe fincan görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe fincan gördüyseniz:

  • Yoksa zararını siz görürsünüz.

Rüyada pembe fincan görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada sapı kırık fincan görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada tepside kahve fincanı görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine yorulur.

Rüyada fincanda telve görmek işlerin yoluna gireceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada kırık fincan tabağı görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine yorulur.

Rüyada birinden kahve fincanı almak kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, umutlarının biteceğine, gelişim içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fincan takımı hediye almak kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kahve fincanı görmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, zararın telafi edileceğine, işe ve aşa kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments