Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filmi izlemek

Rüyada filmi izlemek

Rüyada filmi izlemek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, iç açıcı sözlere, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, engel teşkil edeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada filmi izlemek gördüyseniz:

  • Objektif ya da tararfsız olmak zorlaşabilir.

Rüyada müstehcen film izlemek rütbe alacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada filmi izlemek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına yorulur.

Rüyada film izlemek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, can derdine düşeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Rüyada televizyonda film izlemek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, huzursuz olacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine işarettir.

Rüyada film izlediğini görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, yol göstereceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada izlediğin filmi görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine delalet eder.

Rüyada açık film izlemek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine işaret eder.

Rüyada korku filmi izlediğini görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, kendisine olan güvenin artacağına, maddi anlamda zayıflayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments