Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada film izlediğini görmek

Rüyada film izlediğini görmek

Rüyada film izlediğini görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada film izlediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda bilgi sahibi olabilmek için amansız bir ihtiyaç içerisinde olabilirsiniz.

Rüyada film izlediğini görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada izlediğin filmi görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine yorulur.

Rüyada dini film izlemek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada müstehcen film izlemek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, kurulu düzenin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle film izlemek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle film izlemek girilen yolda zarar edileceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada filmi izlemek kişinin her daim iyi anılacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada korku filmi izlediğini görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments