Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık film izlemek

Rüyada açık film izlemek

Rüyada açık film izlemek çocuklar gibi mutlu olacağına, malında azalmaya, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada açık film izlemek gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı veya ticari bağlantılarınızı ilgilendiren ilişkilerinizin maddi anlamda size fayda mı yoksa zarar mı getirdiğini sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Rüyada açık film izlemek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada izlediğin filmi görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyonda film izlemek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle film izlemek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına rivayet eder.

Rüyada dini film izlemek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, günahkâr olacağına rivayet eder.

Rüyada filmi izlemek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada müstehcen film izlemek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada korku filmi izlediğini görmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments