Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korku filmi izlediğini görmek

Rüyada korku filmi izlediğini görmek

Rüyada korku filmi izlediğini görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada korku filmi izlediğini gördüyseniz:

  • İmkansız olana değil yapabileceklerinize odaklanmalısınız.

Rüyada korku filmi izlediğini görmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada korku filmi izlemek sevdikleri ile birlikte olacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına yorulur.

Rüyada film izlemek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada televizyonda film izlemek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sinemada film izlemek istenmeyen olayların yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına inanılır.

Rüyada evde film izlemek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, çocuklar gibi şen olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle film izlemek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada müstehcen film izlemek rızık bolluğu içinde olacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, alım gücünde yükselme olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments