Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada film izlemek

Rüyada film izlemek

Rüyada film izlemek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada film izlemek gördüyseniz:

  • harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış bir şeydir.

Rüyada sevgiliyle film izlemek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada korku filmi izlemek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, elinin bollaşacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına işaret eder.

Rüyada izlediğin filmi görmek kendisi ile gururlanacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada müstehcen film izlemek büyük bir saygınlık kazanacağına, kulluk derecesinin artmasına, hayattan bıkmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada evde film izlemek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalettir.

Rüyada film izlemek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada korku filmi izlediğini görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, hayatının zorlaşacağına delalettir.

Rüyada sinemada film izlemek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, canını ve malını garanti altına alacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments