Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada izlediğin filmi görmek

Rüyada izlediğin filmi görmek

Rüyada izlediğin filmi görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işarettir.

Rüyada izlediğin filmi gördüyseniz:

  • Belirsizlikler nedeniyle ani tepkiler vermekten kaçının.

Rüyada filmi izlemek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine işarettir.

Rüyada korku filmi izlediğini görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine inanılır.

Rüyada televizyonda film izlemek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dini film izlemek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada film izlediğini görmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine rivayet eder.

Rüyada evde film izlemek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada film izlemek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına işaret etmektedir.

Rüyada sinemada film izlemek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments