Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada film çektiğini görmek

Rüyada film çektiğini görmek

Rüyada film çektiğini görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada film çektiğini gördüyseniz:

  • Yani siz dikkati çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Rüyada rahim filmi çektirmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada film çektirmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Rüyada film çektiğini görmek kolaylıklara kavuşacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada film seyretmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada reklam filmi görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada film artisti görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, bekarsa evleneceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine alamet eder.

Rüyada film cd si görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Rüyada filmi görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, daha güçlü hale geleceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments