Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filmi görmek

Rüyada filmi görmek

Rüyada filmi görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada filmi gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinize ya da ilişkilerinize gerçekten değer veriyorsanız, kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var.

Rüyada filmde oynamak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir film görmek sahip olduklarının eksileceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine inanılır.

Rüyada film sanatçısı görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada film çevirdiğini görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada film artisti görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, makam ve söz sahibi olacağına inanılır.

Rüyada film karakteri görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine işarettir.

Rüyada korku filmi karakteri görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına yorulur.

Rüyada film anlatmak ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, bol bol hayır duası alınacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments