Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada film çektirmek

Rüyada film çektirmek

Rüyada film çektirmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, hatalarından erken döneceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına inanılır.

Rüyada film çektirmek gördüyseniz:

  • Bir süredir kafanızı karıştıran konularda kalbinizin sesine kulak vermeniz sizi doğru yere taşıyabilir.

Rüyada film çektiğini görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada film çektirmek bekar ise evleneceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahim filmi çektirmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine delalet eder.

Rüyada film çekimi görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle film izlemek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, güzel huylarını terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada film seyretmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada korku filminin içinde olmak ihanet göreceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına alamet eder.

Rüyada filmde oynamak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments