Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada film seyretmek

Rüyada film seyretmek

Rüyada film seyretmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada film seyretmek gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte aslında yanlış bir strateji izlediğinizi veya yanlış düzenlemeler yaptığınızı görebileceğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada korku filmi seyretmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada film seyretmek aksi takdirde çok üzüleceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada film oyuncusu olmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada bir filmde oynadığını görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına tabir olunur.

Rüyada dini film izlemek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize yorulur.

Rüyada biriyle film izlemek gelirinin çoğalacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada filmin içinde olmak eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, dinde tartışmaya, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada film cd si görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, makam ve söz sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments