Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada film cd si görmek

Rüyada film cd si görmek

Rüyada film cd si görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada film cd si gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda aşırı aktivite göstereceksiniz.

Rüyada film cd si görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sibirya kurdu köpeği görmek kızına daima sahip çıkacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivas ev görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet eder.

Rüyada silinmiş yazı görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, afiyette olacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına delalet eder.

Rüyada sivas kangalı görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, mal edineceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sir ağda yapmak ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, kafasını rahatlatacağına alamet eder.

Rüyada sivasua gitmek yokluk ve fakirlik içinde olacağına, hayallerinin yıkılacağına, aile hayatına adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada oyun cd si görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments