Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen fil görmek

Rüyada ölen fil görmek

Rüyada ölen fil görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Rüyada ölen fil gördüyseniz:

  • Yapacağınız yardımlar veya jestler bir ilişkinizde bağlılığın artmasını sağlayabilir.

Rüyada sürü halinde fil görmek eşit davranılacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına inanılır.

Rüyada filin doğum yaptığını görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada inek ve fil görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına delalettir.

Rüyada fil ve at görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına yorulur.

Rüyada koşan fil görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve fil girdiğini görmek ekmeğinin azalmayacağına, hayallerinin yıkılacağına, çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada hasta fil görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fil emzirmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments