Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil kurtarmak

Rüyada fil kurtarmak

Rüyada fil kurtarmak bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fil kurtarmak gördüyseniz:

  • Ekstra mesai, ekstra kredi veya fazladan araştırma veya sorgulama gerektirse bile çalışamlara ara vermemenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada fil kurtarmak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada fil kolye görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada fil yavrusuna su içirmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada filin altında ezilmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına alamet eder.

Rüyada fil objesi görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada altın fil görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, engellerden kurtulacağına delalettir.

Rüyada fil ve yavrusu görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada fil avlamak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments