Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta fil görmek

Rüyada tahta fil görmek

Rüyada tahta fil görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, hayatının iyileşeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada tahta fil gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin fazla kendinize merkezlenmiş olması mümkündür.

Rüyada tahta fil görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada sarı fil görmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, hastalıkların uzak duracağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine alamet eder.

Rüyada fili denizde görmek bahtının güzelleşeceğine, manevi olarak hasar alınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada fil almak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada filin yandığını görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizden fil çıktığını görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada fil yıkamak çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına delalet eder.

Rüyada ölü fil görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, işlerinin yolundan çıkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments