Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filistinde olmak

Rüyada filistinde olmak

Rüyada filistinde olmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, malvarlığının artacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada filistinde olmak gördüyseniz:

  • İlginç bir teklif, sağlıkla ilgili olumlu bir olanak veya beklenmedik bir kaynaktan gelebilecek bir para sizi gülümsetebilir.

Rüyada fil dışkısı görmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil fil görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, yeniden bir araya geleceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada yanan fil görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada filin ısırdığını görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eve huzur dolacağına delalettir.

Rüyada yavru fil sevmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada fil yakalamak yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada fil resmi görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, atılan adımların zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada çok büyük fil görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments