Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan fil görmek

Rüyada yanan fil görmek

Rüyada yanan fil görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada yanan fil gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için yapacağınız jestler karşılıksız kalmayabilir.

Rüyada yanan fil görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine yorulur.

Rüyada filin yandığını görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yürüyen fil görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Rüyada fil emzirmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada filin uçtuğunu görmek rızkından olacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde fil görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fil suresini ezberlemek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada fil yavrusunu görmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments