Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil dışkısı görmek

Rüyada fil dışkısı görmek

Rüyada fil dışkısı görmek hayatın kolaylaşacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, yarınlarına umutla bakacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada fil dışkısı gördüyseniz:

  • Hemen öz yetiniz olan ikna gücünüzü kullanın.

Rüyada fil dışkısı görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dışkıda kıl kurdu görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada inek dışkısı temizlemek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada dışkısını temizlemek rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına alamet eder.

Rüyada insan dışkısı temizlemek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada tuvalet ve insan dışkısı görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin dışkısını görmek hem ün sahibi olacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi dışkını yemek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments