Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil yakalamak

Rüyada fil yakalamak

Rüyada fil yakalamak yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına yorulur.

Rüyada fil yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hayatınızı zorlaştırabilecek kararlar alma veya girişimlerde bulunma aşamasında olabilirsiniz.

Rüyada fil yakalamak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kendisine olan güveninin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada fil satın almak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, refaha erileceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine alamet eder.

Rüyada filin hortumunu görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada fil burnu görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, geleceğe dair planlar yapacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada falda fil görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına tabir olunur.

Rüyada fil beslemek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine alamet etmektedir.

Rüyada fil yavrusunu görmek eş ve evlat sahibi olacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yavru fil görmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments