Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük fil görmek

Rüyada büyük fil görmek

Rüyada büyük fil görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, hayır dualarına nail olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet eder.

Rüyada büyük fil gördüyseniz:

  • Belli işler veya yatırım fırsatları ilginizi çekebilir.

Rüyada büyük bir fil görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada çok büyük fil görmek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine tabir olunur.

Rüyada büyük fil görmek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına alamet eder.

Rüyada eve fil girdiğini görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada filin yüzdüğünü görmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, isabetli adımlar atılacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına alamet eder.

Rüyada fil ve fare görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş fil görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına işarettir.

Rüyada filden korkmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, onların başarıları ile övüneceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments