Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyuyan fil görmek

Rüyada uyuyan fil görmek

Rüyada uyuyan fil görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, ailesini de mutlu edeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uyuyan fil gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda hareketlilik var.

Rüyada filistini görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi varlığının çoğalacağına, büyük bir projeye girileceğine alamet eder.

Rüyada taştan fil görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada mavi fil görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine delalettir.

Rüyada fil eti görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, hep dua edeceğine yorulur.

Rüyada filin hortumunu görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada fil tarafından kovalanmak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada fil almak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulur.

Rüyada yavru fil beslemek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments