Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil burnu görmek

Rüyada fil burnu görmek

Rüyada fil burnu görmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına delalet eder.

Rüyada fil burnu gördüyseniz:

  • Cesaret edilmesi zor bir konuda ustalık gerektiren adımlar atma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada fil burnu görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada filin düştüğünü görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine delalet eder.

Rüyada fil yavrusu beslemek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada fil yüzük görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalet eder.

Rüyada fil sesi duymak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru fil beslemek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah fil görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine alamet eder.

Rüyada fil yakalamak bir daha kopmayacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments