Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek fil görmek

Rüyada bebek fil görmek

Rüyada bebek fil görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, makamının yükseleceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yeni bir sayfa açacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada bebek fil gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi karıştırmanız bazılarını unutmanıza neden olabilir.

Rüyada fil bebek görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek fil görmek başarılarının takdir edileceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına inanılır.

Rüyada filin işediğini görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş fil görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına rivayet eder.

Rüyada fil ayağı görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada fil ve yavrusu görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine işaret eder.

Rüyada filistinde olmak tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine delalettir.

Rüyada yavru fil görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments