Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filin koştuğunu görmek

Rüyada filin koştuğunu görmek

Rüyada filin koştuğunu görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, resmi bir göreve getirileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazancının günden güne azalacağına inanılır.

Rüyada filin koştuğunu gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizin istediğiniz ya da planladığınız bazı şeylere karşı çıkabilirler.

Rüyada fil suresini okuduğunu görmek dertlerin aşılacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fil kurtarmak kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinde fil görmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, borçlanıp, hasta olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük fil görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada at ve fil görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen fil görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine işarettir.

Rüyada tahta fil görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fil yavrusunu sevmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments