Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at ve fil görmek

Rüyada at ve fil görmek

Rüyada at ve fil görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada at ve fil gördüyseniz:

  • Kalpten istediğiniz projelerin veya kişilerin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada at ve fil görmek huzurlu günlerin geleceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada fil ve at görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir fil görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada oyuncak fil görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bereket fili görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, keyfinin kaçacağına yorulur.

Rüyada fil suresini okuduğunu görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada fil sevmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinde fil beslemek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments