Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi resmi çizmek

Rüyada kedi resmi çizmek

Rüyada kedi resmi çizmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, aksiliklerin aşılacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada kedi resmi çizmek gördüyseniz:

  • Yanlış yargılarda bulunmamak için akşamı hafif planlara ayırmakta fayda var.

Rüyada kedi resmi çizmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada araba resmi çizmek herkesin desteğinin alınacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine delalettir.

Rüyada yüz resmi çizmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına inanılır.

Rüyada güneş resmi çizmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kazancının artacağına,, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami resmi çizmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada erkek resmi çizmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek resmi çizmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hayırlı kapılar açılacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaç resmi çizmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments