Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami resmi çizmek

Rüyada cami resmi çizmek

Rüyada cami resmi çizmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, bazen umutlarını yitireceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada cami resmi çizmek gördüyseniz:

  • Aralarından daha az sıkıcı olanları elemekle kalmayıp en eğlenceli ya da ilgi çekici olanlarını bulmalısınız.

Rüyada cami resmi çizmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada kelebek resmi çizmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada ev resmi çizmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada fil resmi çizmek parasının ve malının artacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin resmi çizmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi resmini çizmek sorunların çabucak atlatılacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hayvan resmi çizmek yokluk ve fakirlik göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, işlerinin çok iyi gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi resmini çizdirmek anne baba duası alınacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments