Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek resmi çizmek

Rüyada erkek resmi çizmek

Rüyada erkek resmi çizmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, bereketli bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada erkek resmi çizmek gördüyseniz:

  • En azından iletişim ağınızı kullanabilirsiniz.

Rüyada erkek resmi çizmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada kendi resmini çizdirmek rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada atatürkün resmini çizmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına alamet eder.

Rüyada dağ resmi çizmek yeni bir hayata adım atılacağına, çok yükseleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada hayvan resmi çizmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada fil resmi çizmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüz resmi çizmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada göz resmi çizmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments