Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin resmini çizmek

Rüyada birinin resmini çizmek

Rüyada birinin resmini çizmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, hayırlı işler yapacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinin resmini çizmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda istikrarı sağlamak veya dengeyi korumak için ne gerekiyorsa yapmanızda fayda var.

Rüyada hayvan resmi çizmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada ağaç resmi çizmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, malında azalmaya tabir olunur.

Rüyada kadın resmi çizmek her kararlarında onların arkasında olacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine işaret eder.

Rüyada ev resmi çizmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine alamet eder.

Rüyada erkek resmi çizmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına yorulur.

Rüyada kelebek resmi çizmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, işinin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada cami resmi çizmek mutluluğundan olacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada balık resmi çizmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, birlikte kâh ağlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments