Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil pisliği görmek

Rüyada fil pisliği görmek

Rüyada fil pisliği görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine delalettir.

Rüyada fil pisliği gördüyseniz:

  • Gerçekleri açıkça ortaya koymazsanız, işinize karışan ya da sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada fil pisliği görmek nazara geleceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet pisliğine bulaşmak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağa pisliği görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada insan pisliği toplamak evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada fare pisliği görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk pisliğine basmak böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada burun pisliği görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada hayvan pisliği yemek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments