Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare pisliği görmek

Rüyada fare pisliği görmek

Rüyada fare pisliği görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, önemli atılımlar yapacağına, bazen umutlarını yitireceğine işaret eder.

Rüyada fare pisliği gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkileriniz ilişkilerinizi geliştirmenize yardımı dokunabilecek fırsatlar yakalamalısınız.

Rüyada evde fare pisliği görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalettir.

Rüyada fare pisliği yediğini görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada ekmeğin içinde fare pisliği görmek onlara doyasıya sarılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada fare pisliğini görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına delalet eder.

Rüyada farenin pisliğini görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada fare ve fare pisliği görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, küslerin barışacağına işaret eder.

Rüyada fare pisliği görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine tabir olunur.

Rüyada fare pisliği yemek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments