Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil eti görmek

Rüyada fil eti görmek

Rüyada fil eti görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, zorlukların kolayca aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada fil eti gördüyseniz:

  • Uzun süredir kendi halinde devam eden bir konu gereken hassasiyetle ele alınabilir.

Rüyada fil eti yemek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına yorulur.

Rüyada fil eti görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine rivayet eder.

Rüyada fil eti yediğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada filin kovaladığını görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına rivayet eder.

Rüyada filistin bayrağı görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine rivayet eder.

Rüyada deve ve fil görmek başka alanlara yöneleceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada filin doğurduğunu görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada fil yıkamak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments