Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve ve fil görmek

Rüyada deve ve fil görmek

Rüyada deve ve fil görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başarılı bir kişi olacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada deve ve fil gördüyseniz:

  • Hassas bir konu yüzünü gösterebilir, ortak zemin bulmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada fil ve deve görmek ortamın bir hayli gerileceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, ekmeğinin azalacağına rivayet eder.

Rüyada deve ve fil görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fil ve deniz görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kalkınacağına yorulur.

Rüyada fili kesmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada kahve fincanında fil görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına delalettir.

Rüyada su içinde fil görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, böylece kendine güveneceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada evde fil beslemek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada camdan fil görmek eğlenceli günler geçireceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments