Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil yıkamak

Rüyada fil yıkamak

Rüyada fil yıkamak yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, kararlarına saygı duyulacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, yiyip içeceğine, umutlarının tazeleneceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada fil yıkamak gördüyseniz:

  • Olayları farklı şekilde ele almaktan çekinmeyin.

Rüyada fil yıkamak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada fili yıkamak hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, mutluluğunu çoğaltacağına işarettir.

Rüyada fil suresini okuduğunu görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada filistini görmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada boynuzlu fil görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada fil eti yediğini görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına tabir olunur.

Rüyada filin altında kalmak dedikoduya, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Rüyada fil doğurduğunu görmek zor bir döneme gireceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments