Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filin doğurduğunu görmek

Rüyada filin doğurduğunu görmek

Rüyada filin doğurduğunu görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işarettir.

Rüyada filin doğurduğunu gördüyseniz:

  • Evde ya da aile ilişkilerinizde ufak tefek stres içeren durumlar yaşanabilir.

Rüyada fil doğurtmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına delalettir.

Rüyada doğuran fil görmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada fil yavrusu doğurmak kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada fil doğurduğunu görmek mal ve rızkın çoğalmasına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına işaret etmektedir.

Rüyada fil doğurmak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına alamet etmektedir.

Rüyada filin doğurduğunu görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada renkli fil görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalet eder.

Rüyada fil yavrusu beslemek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments