Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru fil beslediğini görmek

Rüyada yavru fil beslediğini görmek

Rüyada yavru fil beslediğini görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kötü günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru fil beslediğini gördüyseniz:

  • En fazla merak uyandıran fikirlerinizi tedavüle sokabilirsiniz.

Rüyada fil yavrusu beslemek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına delalet eder.

Rüyada yavru fil beslemek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada yavru fil beslediğini görmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, malın bereketinin artmasına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada fil beslediğini görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate yorulur.

Rüyada evinde fil beslemek maddi ve manevi zarara uğranacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine yorulur.

Rüyada fil beslemek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde fil beslemek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah fil yavrusu görmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, saygınlığına leke sürüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments