Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru fil beslemek

Rüyada yavru fil beslemek

Rüyada yavru fil beslemek çok karlı yatırımlar yapacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru fil beslemek gördüyseniz:

  • Tavsiye edilen yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada yavru fil beslediğini görmek büyük başarılar elde edeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru fil beslemek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada fil yavrusu beslemek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinde fil beslemek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada fil beslemek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde fil beslemek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına delalet eder.

Rüyada fil beslediğini görmek yeni iş kapılarının açılacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yavru fil görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments