Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde fil beslemek

Rüyada evde fil beslemek

Rüyada evde fil beslemek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada evde fil beslemek gördüyseniz:

  • Hukuki, resmi, aşka hayatınızla veya yatırımlarınızla ilgili konuları en baştan ele almanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada evde fil beslemek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fil yavrusu beslemek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, başarısızlıklara düşeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına rivayet eder.

Rüyada evinde fil beslemek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına inanılır.

Rüyada fil beslediğini görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada yavru fil beslemek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalettir.

Rüyada fil beslemek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru fil beslediğini görmek evlatlarından memnun olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve fil girdiğini görmek ana baba dualarının alınacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments