Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fili görmek

Rüyada fili görmek

Rüyada fili görmek huzursuzluk yaşanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada fili gördüyseniz:

  • Açıklık politikası güdün, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Rüyada renkli fil görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, hayırlı bir kısmetle tanışacağına yorulur.

Rüyada süs eşyası fil görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yavru fil görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada filin üstüne binmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada minik fil görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fil yavrusunu görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil yakalamak kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada yavru fil beslemek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments