Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filin üstüne binmek

Rüyada filin üstüne binmek

Rüyada filin üstüne binmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, kolaylık elde edeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada filin üstüne binmek gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi uzun uzun düşündükten sonra belki işinize gelmediği için, belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Rüyada filin üstüne binmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalet eder.

Rüyada fil binmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada yunus balığının üstüne binmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada balinanın üstüne binmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada at üstüne binmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kamyonun üstüne binmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, istediği gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyunun üstüne binmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğanın üstüne binmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, eşi ile problemler yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments