Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada isirgan otu toplamak

Rüyada isirgan otu toplamak

Rüyada isirgan otu toplamak başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada isirgan otu toplamak gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin tavirlarindan hoslanmiyor olabilirsiniz veya digerleri sizin hareketlerinizden hiç keyif almiyor olabilir.

Rüyada isirgan otu toplamak eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada isirgan otu yemek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayrık otu toplamak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağda ot toplamak sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlada ot toplamak endişe verici olaylar yaşanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kazancının katbekat artacağına rivayet eder.

Rüyada bahçeden ot toplamak yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına delalettir.

Rüyada ot topladığını görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işarettir.

Rüyada mezardan ot toplamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments