Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adam otu görmek

Rüyada adam otu görmek

Rüyada adam otu görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, çocuk sahibi olunacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, can derdine düşeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada adam otu gördüyseniz:

  • Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir.

Rüyada adam otu görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına yorulur.

Rüyada masada oturan adam görmek güzel günler geçireceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işarettir.

Rüyada oturan adam görmek burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini otururken görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada ineği otlarken görmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada oturan kadın görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Rüyada ot topladığını görmek layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine yorulur.

Rüyada sararmış otlar görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments