Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fidan sökmek

Rüyada fidan sökmek

Rüyada fidan sökmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, keyifli günler geçireceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine rivayet eder.

Rüyada fidan sökmek gördüyseniz:

  • Sorumluluk, görev veya planlarınızı müzakere edebilirsiniz.

Rüyada gül fidanı sökmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada fidan sökmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına inanılır.

Rüyada ağacı yerinden sökmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördüğünü sökmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi durumunun düzeleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru ağaç sökmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi tırnağını sökmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına alamet eder.

Rüyada dişini sökmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada mezar sökmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments