Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördüğünü sökmek

Rüyada ördüğünü sökmek

Rüyada ördüğünü sökmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, hakkını savunamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördüğünü sökmek gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalı, gayretleriniz sonucu elde ettiğiniz başarılarınverimini arttırmak için çalışmalarınızı sürdürmelisiniz.

Rüyada ördüğü örgüyü sökmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ördüğünü sökmek zor bir döneme girileceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, zaaflarına kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşını sökmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işarettir.

Rüyada çiçek sökmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine inanılır.

Rüyada kapı kilidi sökmek konforunun yerinde olacağına, işten yana şansının açık olacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada yün kazak sökmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Rüyada şeker pancarı sökmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada alt diş sökmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments