Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişini sökmek

Rüyada dişini sökmek

Rüyada dişini sökmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişini sökmek gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği daha ilginç olayların önünü açabilir.

Rüyada dişini sökmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişimi sökmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada yılanın dişini sökmek edilen duaların tutacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada dişi sökmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada azı dişi sökmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada ölünün dişini sökmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi dişini sökmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının dişini sökmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments