Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi tırnağını sökmek

Rüyada kendi tırnağını sökmek

Rüyada kendi tırnağını sökmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, çok güzel adımlar atılacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, yakın akrabadan gelecek habere rivayet eder.

Rüyada kendi tırnağını sökmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada ayak tırnaklarını sökmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına delalettir.

Rüyada kendi tırnağını sökmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, düşmanını alt edeceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına delalettir.

Rüyada tırnak sökmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada tırnağını sökmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnakları sökmek kızına daima sahip çıkacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada ayak tırnağı sökmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklarını sökmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, rızkının sonsuz olacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada mezar taşı sökmek ruhunu güzelleştireceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments