Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal fidanı görmek

Rüyada portakal fidanı görmek

Rüyada portakal fidanı görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, bereketin ve verimin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada portakal fidanı gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük keyif verebilir.

Rüyada portakal fidanı görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada portakal fidanı dikmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işaret eder.

Rüyada zeytin fidanı görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada fındık fidanı görmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, bedeninin de iyileşeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına işarettir.

Rüyada gül fidanı görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada yeni dikilmiş fidan görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına inanılır.

Rüyada küçük fidanlar görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada küçük çam fidanları görmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments