Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fidan ağacı görmek

Rüyada fidan ağacı görmek

Rüyada fidan ağacı görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada fidan ağacı gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada ağaç fidan dikmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ceviz ağacı fidanı görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada ağaç fidanı almak ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Rüyada fidan ağacı görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, tartışmaların sonlandırılacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ağaç fidanı dikmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ağaç fidanı görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada biber fidanı dikmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada fidanı dikmek maddi zarara gireceğine, masrafların altında kalacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments